Dostava in vračila

Stroški dostave:

 • Dostava v skupni vrednosti nad 50€ (z obračunanimi popusti) je brezplačna. Pakete pošiljamo s Pošto Slovenije.
  Za vse pošiljke vrednosti manj kot 50€, ne glede na težo in velikost paketa boste v spletni trgovini PISAN.si plačali enotno poštnino, pakiranje in embalažo v višini 3,00€
 • Pošta Slovenije si v primeru plačila pošiljke po povzetju zaračuna stroške transakcije in sicer 0,96€ oziroma 1% vrednosti.
  Pošiljka Vas bo v primeru, da Vas ob obisku dostavljavca ne bo doma, čakala na pošti 15 dni, potem bo vrnjena pošiljatelju.
  V primeru da naročenega blaga ne prevzamete, vam onemogočimo nadaljnjo naročanje s plačilom po povzetju. Z naslednjim računom vam bomo prav tako zaračunali vse stroške povezane z ne prevzemom paketa. Če ste se odločili za preklic naročila po tem, ko je bil paket odposlan, le tega prevzemite  in nam ga pošljite nazaj. V primeru, da paketa ne prevzamete in ga pošta  vrne sama nazaj, si pridržujemo pravico zaračunavanja manipulativnih stroškov v višini dejanskih stroškov oz. minimalno 5,00€!
 • Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem.
   

Dostava:

Vse izdelke iz naše spletne trgovine vam dostavimo v 1-3 delovnih dneh  od datuma prejema Vašega naročila. Če želenega izdelka ni na zalogi, Vas bomo o tem obvestili in se dogovorili o datumu dostave.

V izrednih primerih kot je letni dopust ali bolezen, se lahko rok dostave podaljša. V tem primeru Vas bomo obvestili na uvodni/prvi strani spletne trgovine.

Pravica do vračila in vračilo kupnine

Kupec ima pravico da v 15 dneh pisno izjavi, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za takšno odločitev. Rok 15 dni začne teči dan po dobavi izdelkov.
Kupec mora v 15 dneh po sporočilu o odstopu od naročila, podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini.
Kupcu se vrne kupnina brez stroškov dodatnih poštnih storitev na TRR, ki ga je posredoval skupaj z vrnjenim izdelkom. Denar bo nakazan na TRR kupca v roku 15 dni po prejemu vrnjenih izdelkov! Kupec lahko namesto denarja zahteva nov izdelek ali dobropis. V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med dostavo, ga reklamirajte pri dostavljavcu in nas o reklamaciji obvestite na info@pisan.si.

Izdelke vrnite na naslov:

Nina Kramar s.p.
Kidričeva cesta 13
4000 Kranj

 

Paketov, poslanih z odkupnino ali po načinu "poštnino plača naslovnik", ne bomo prevzeli!

Dostava v tujino

Dostava v tujino je možna. Za stroške dostave in način plačila se prosim obrnite na info@pisan.si.
Delivery to EU countries is possible. For additional info and delivery charges please contact us at info@pisan.si.

?>