Ovratnica za hrte Oranžni Havaji

Ovratnica za hrte Oranžni Havaji
Ovratnica za hrte Oranžni Havaji Ovratnica za hrte Oranžni Havaji
Proizvajalec: Pisan.si
Šifra: OH042
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 17,99€

Prosimo, izberite opcijo:


* Širina ovratnice:

* Obseg vratu:

Povodec v enakem vzorcu:


   - ALI -   

Ovratnice za hrte so široke 3, 4 in 5 cm.

Narejene so na dvojni zateg, kar pomeni, da so ovratnice, poleg tega da so udobne, tudi varne, saj se elegantna hrtova glava ne more izmuznit iz nje.

Primerne so za obseg vratu od 32cm do 46cm (v primeru, da potrebujete večjo/manjšo ovratnico, nam to zapišite v komentarju).

Pri 4 in 5 cm ovratnicah sta na voljo 2 različni okovji. Pri ožjem okovju je glavna prednost predvsem ta, da je obroček za pripenjanje manjši (pri ovratnicah širokih 4 cm je obroček velik 2 cm, pri ovratnicah širokih 5 cm pa je obroček velik 2,5cm).
Primer ovratnice si lahko ogledate tukaj.

Vse ovratnice so v jedru ojačane z najlonskim trakom, zunanjost pa je iz koži prijetnega bombaža.  Tako je ovratnica udobna za nošnjo in nudi maksimalno varnost.

Ker so vse ovratnice ročno delo, lahko včasih pride do odstopanj v dolžini. Zato prosimo, da ob naročilu vpišete tudi podatek o obsegu vratu.
Vse slike so simbolične! Zaradi postopka izdelave lahko pride do drugačnega vzorca (različni deli blaga). Zaradi različnih nastavitev računalniških monitorjev lahko pride do odstopanj pri barvah.
 

VZDRŽEVANJE:

Ovratnice lahko perete ročno ali v pralnem stroju na programu za občutljivo perilo. Ker je del ovratnice tudi iz blaga, lahko pride do spiranje barve svetujemo ločeno pranje oziroma pranje z oblačili podobnih barv.

Odsvetujemo uporabo močnih detergentov za odstranjevanje madežev.

 

Na voljo tudi povodci z enakim vzorcem

?>