Ovratnica za hrte Ivanščice na temno modri

Ovratnica za hrte Ivanščice na temno modri
Ovratnica za hrte Ivanščice na temno modri
Proizvajalec: Pisan.si
Šifra: OH181
Nagradne točke: 0
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 18,99€

Prosimo, izberite opcijo:


* Širina ovratnice:

* Obseg vratu:

Povodec v enakem vzorcu:


   - ALI -   

Ovratnice za hrte so široke 3, 4 in 5 cm.

V osnovi so te ovratnice namenjene predvsem hrtom, saj imajo le ti ponavadi vrat širši kot glavo. Pri klasičnih ovratnicah bi se hrt dokaj enostavno izmuznil iz ovratnice.

Ovratnice na dvojni zateg nudijo več varnosti, saj se v primeru že nežnega potega ovratnica rahlo skrči in onemogoči, da bi se pes izmuznil.

Vse ovratnice so narejene iz močnega najlona, ki je oblečen v bombažno blago in zaključen s kvalitetnimi, varjenimi sponkami in rinkami.

Blago za ovratnice kupujemo na vseh koncih sveta večinoma v zelo majhnih količinah, kar posledično pomeni, da je tudi kužkov, ki bi nosili točno tako ovratnico in povodec zelo malo :)

Primerne so za obseg vratu od 28cmdo 46cm (v primeru, da potrebujete večjo/manjšo ovratnico, nam to zapišite v komentarju).

Pri 4 in 5 cm ovratnicah sta na voljo 2 različni okovji. Pri ožjem okovju je glavna prednost predvsem ta, da je obroček za pripenjanje manjši (pri ovratnicah širokih 4 cm je obroček velik 2 cm, pri ovratnicah širokih 5 cm pa je obroček velik 2,5cm).
Primer ovratnice si lahko ogledate tukaj.

 

Ker so vse ovratnice ročno delo, lahko včasih pride do odstopanj v dolžini. Zato prosimo, da ob naročilu vpišete tudi podatek o obsegu vratu.
Vse slike so simbolične! Zaradi postopka izdelave lahko pride do drugačnega vzorca (različni deli blaga). Zaradi različnih nastavitev računalniških monitorjev lahko pride do odstopanj pri barvah.
 

VZDRŽEVANJE:

Ovratnice lahko perete ročno ali v pralnem stroju na programu za občutljivo perilo. Ker je del ovratnice tudi iz blaga, lahko pride do spiranje barve - svetujemo ločeno pranje oziroma pranje z oblačili podobnih barv.

Odsvetujemo uporabo močnih detergentov za odstranjevanje madežev.

 

Na voljo tudi povodci z enakim vzorcem

 

?>